september 1, 2021

Derfor bliver du glad for at have en knivmagnet i træ til køkkenet

By Leslie Beck

Hvis du kan lide at stå i køkkenet, så ved du sikkert også allerede, hvor vigtigt det er, at man har de rette redskaber, og at det hele er tilgængeligt, så det er nemt at lave mad. Det er f.eks. langt fra lige så tilfredsstilleden at skære løg med en dårlig kniv, som det er at gøre det med en god kniv. Det kan være, at du allerede har gode knive i køkkenet – men har du et godt sted at opbevare dem? Det kan være, at du skal overveje at have en knivmagnet i træ til køkkenet. I denne artikel kan du læse mere om, hvorfor du bliver glad for at have en knivmagnet i køkkenet.

Hvordan skal din knivmagnet se ud?

Du kan først og fremmest tage stilling til, hvordan din knivmagnet skal se ud. Man kan vælge en helt standard knivmagnet ud af metal, men det kan også være, at du har lyst til noget andet. Så kan du f.eks. kigge nærmere på Knivmagnet Træ. Det kan også være skønt, at man har et materiale i køkkenet, der er mere naturligt og hyggeligt i stedet for metal, der godt kan komme til at give et industrielt udseende i køkkenet.

Knivene er let tilgængelige

Når man står og laver mad, så kan man ikke komme udenom, at man nogle gange har brug for at bruge en kniv. Når man står i køkkenet, så er det rart, at knivene er let tilgængelige, så man hurtigt kan snuppe en kniv, når man skal i gang med at hakke noget. Det kan f.eks. være en god grund til at indrette køkkenet med en knivmagnet i træ.

Det æstetiske argument

Der er også noget dekorativt over at have sine knive hængende i køkkenet. Det er naturligvis pænere, hvis man har pæne knive, men det har man sikkert, hvis man går op i at have gode knive. Æstetikken i et køkken kan være meget anderledes, end æstetikken i de andre rum. Det er f.eks. meget typisk, at man ikke går helt lige så meget op i, at der ikke er ting rundt omkring. Det går også meget godt i spænd med stilen i det italienske køkken, hvor der er tradition for, at man har en masse af redskaberne fremme, så det hele er let tilgængeligt. Du kan lade dig inspirere yderligere af den italienske indretning ved f.eks. at have en masse krydderurter fremmer, og pander til at hænge på væggen.

https://www.noyer.dk/produkterne/knivmagnet/

Godt for knivene

Det det kan også være godt for knivene at være på en knivmagnet i træ. Når man har en knivmagnet i træ, så slider det nemlig ikke knivene, når man tager det ned fra magneten. Man kan godt komme til at slide en smule på sine knive, hvis man skal tage dem ned fra en knivmagnet, der ikke er dækket med træ. Hvis man går op i at lave mad og i at have de rette redskaber, så bør man også være interesseret i at passe så godt på sine knive som muligt.