bedemand Østerbro
marts 8, 2021

Derfor skal du vælge en bedemand Østerbro

By Leslie Beck

Hvis du har mistet en, du er tæt på, så står du tilbage med en enorm sorg samt en kæmpe opgave med at arrangere en begravelse eller en bisættelse. Der kan være flere grunde til, at det er smart at vælge en bedemand, når man mister. Det kan du læse mere om i denne artikel.

Tid til at håndtere din sorg 

Hvis du først skal til at planlægge en masse omkring en begravelse eller bisættelse, så kommer du til at sætte dig selv til side, og det kan betyde, at du ikke har ordentlig tid til at bearbejde din sorg. Det kan tage lang tid at komme sig over tabet af en tæt ven eller familiemedlem, og derfor er det smart for psyken, hvis man vælger at bruge en bedemand.  

Hvis du bor på Østerbro, så kan du her finde en bedemand Østerbro.  

Det er vigtigt, at man tillader sorgen at være der. Det er ikke noget, der skal gemmes væk i arbejde og bare glemmes. Sorgen er ikke noget, man kommer over, det er noget, man kommer igennem. Hvis man ikke bearbejder det ordentligt, så kan sorgen vende tilbage flere år senere, hvor du slet ikke regner med det. Derfor er det vigtigt, at du tager din sorg alvorligt og tager godt hånd om den. 

Mindre planlægning til dig 

En begravelse eller en bisættelse kræver som sagt rigtig meget planlægning. Det kan ikke bare være svært at forholde sig til, fordi man er i sorg, det kan også kræve meget af en, selvom man ikke er i sorg. Der er meget, der skal administreres og planlægges ned til mindste detalje, og har man ikke prøvet det før, så kan det synes som en enorm stor opgave.  

Hvis du vælger at benytte dig af en bedemand Østerbro i forbindelse med et dødsfald, så kommer du til at have mindre planlægning, end hvis du selv skulle stå med det hele. Det er en rigtig god grund til at vælge en bedemand Østerbro. 

En bedemand har styr på det hele 

Ikke nok med at det kan være en stor opgave, det kan også være en svær opgave, og har man ikke prøvet det før, så kan det være svært at finde hoved og hale i det hele. Har du f.eks. styr på dødsattest og dødsanmeldelse? Ved du, hvordan den afdøde skal forberedes, og har du styr på, hvad forskellen på en bisættelse og begravelse er? Hvis du ikke har styr på disse ting, så gør du dig klogt i at vælge at benytte dig af en bedemand.  

En bedemand kan hjælpe med alt det praktiske, samtidig med at han eller hun har tid til at lytte til dig og håndtere din sorg. Det er jo noget, en bedemand har prøvet flere gange, så der er ikke noget, der er nyt for ham eller hende, selvom det hele er nyt for dig. Det er rart, at der er nogen, der tager over, når man er i en svær tid.