grimms
juni 9, 2021

Design-spotlight: Grimms’ eventyrlige trælegetøj pryder hjemmets hylder

By Leslie Beck

Som stilbevidst, vordende forælder har du helt sikkert tænkt tanken: Hjemmet kommer aldrig til at se godt ud igen, når først børneudstyrets plastikhelvede flytter ind. Men så galt behøver det dog heldigvis ikke at gå. Hvis blot, du ved, hvor du skal kigge, findes der nemlig masser af smukt, hyggeligt legetøj, som vil falde i både barnets og din egen smag.

Et godt eksempel er Grimms – hvis farverige kurver af naturligt træ selv denne barnløse skribent har lyst til at købe et par stykker af som dekoration til stuehylderne. Alt mærkets legetøj er produceret i bæredygtige materialer og uden skidt kemi, og priserne er yderst rimelige. Man får præcis, hvad man betaler for, barnet vil have glæde af dem i alle faser af opvæksten – og når de er voksne, kan du enten selv lade legetøjet pryde bogreolen eller give dit barn dem med videre til deres bolig og evt. egne børn.

Læs mere og se Grimms’ sortiment her: https://www.parcellet.dk/shop/grimms-322c1.html

Timevis af leg til børn i alle aldre

Grimms trælegetøj er på mange måder en god investering. Pengene er godt givet ud, både da der er tale om yderst smukt, solidt håndværk – men også fordi, at legetøjets mange muligheder vil være spændende for barnet langt ud i fremtiden.

Som helt lille vil din baby elske de levende farver, de sjove former og de lyde, legetøjet laver, når man slår det sammen. Legetøjet er nemt at gribe fat i og yderst sjovt for ukoordinerede småbørn at skille ad i starten. Derefter kan de styrke koordinationen ved selv at forsøge at samle legetøjet igen, og de vil få en meget bedre forståelse for farver, former og størrelser.

Som de går fra baby til barn, stiger lysten til at skabe større scenarier og verdener i legen. Her vil f.eks. Grimms’ Store Træklodser, Regnbue, Kugle Rangle, Rainbow Forest eller lignende være de perfekte kulisser som landskab – imens Regnbue Venner, Skildpadde, Små Strandsejlere eller Træskibe kan udgøre karaktererne i den historie, som barnet finder på.

grimms

Skønt design og bæredygtig produktion

Med i købet af trælegetøj fra Grimms får du som tidligere nævnt både smukt design og god samvittighed med viden om, at det alt sammen er bæredygtigt produceret.

Det træ, som legetøjet er fremstillet af, vil enten være ahorn, bøg, lind eller eg. Bæredygtigheden kommer i forbindelse med træet ind i billedet, fordi disse træer vokser sig store i bæredygtigt forvaltede skove rundt omkring i Europa. Ikke nok med det, så opfylder farverne, der bruges til produktionen af legetøj fra Grimms, selvfølgelig også alle både europæiske og amerikanske standarder for legetøjssikkerhed (EN 71 for Europa og Piktogramm Sustainability for USA).

Grimms som virksomhed blev oprindeligt grundlagt under navnet Spiel und Holzdesign i Tyskland helt tilbage i 1978, men skiftede senere navn til Grimms i 2006. Firmaets legetøj tager inspiration fra de sprudlende farver og spændende former, der er at finde ude i naturen – og med Grimms’ lange historie som legetøjsfirma er du sikker på, at du køber et godt stykke håndværk, som holder sig smukt og brugbart mange år ud i fremtiden.