https://www.legehjulet.dk/49-trick-lobehjul
september 5, 2021

Er du street nok til et trick løbehjul?

By Leslie Beck

Hvor street eller urban er du egentlig? Du har lagt mærke til at løbehjul er begyndt at poppe frem over det hele. Dog er ikke de street løbehjul, der beriger byernes gader. Det er el-løbehjulene.

Men de ikke eldrevne trick løbehjul har fået en revolution blandt skatere og i hele miljøet. De er blevet in igen.

Nu må spørgsmål så være, hvad bliver det næste? Og endnu vigtigere – skal du have et trick løbehjul.

Skaterne fik en stor kompagnon

Det er kikset at køre på el-løbehjul. Lige meget hvem der stiller sig op på. Lige meget hvor meget din venner prøver at overtale dig, så må du være stærkt.

Vi kan alle blive ledt i fristelsen og hoppe op på løbehjulet. Vi kører en tur, og det er faktisk sjovt. Det betyder ikke, at de pludselig bliver mindre kikset. De er sjove, smarte og virkelige underholdende – men stadig virkelig kiksede.

Hvad der derimod ikke er kikset er trick løbehjul. De urbane trick løbehjul kan – modsat de eldrevne fætre – bruges på skatparken, uden at skaterne griner ad dig.

De har fået en stor status i X games. De bliver virkelig taget seriøst. Og udviklingen på trick løbehjul-området er overvældende.

Huskereglen er altså. Du må gerne prøve et el-løbehjul, det er bare kikset. Trick løbehjul er cool, særligt hvis du har nogle tricks i fødderne.

https://www.legehjulet.dk/49-trick-lobehjul

Rulleskøjterne kan være de næste

Hvad bliver så det næste?

At udnævne rulleskøjter som det næste nye vil nok være en smule dumt. Det er allerede inde i varmen og har været det længe. Dog har de slet ikke samme status som skateboardet og heller ikke som løbehjulet.

Men hvorfor egentligt ikke?

De er måske for svære at kontrollere og lige at hoppe på for den brede befolkning.

De er dog exceptionelle til vilde tricks. Det ser helt vanvittigt ud, når der køres rundt på skoen med hjul. Særligt når de flyver op i luften og laver en 360. Noget af en syn.

Det syn kunne måske være med til at skubbe rulleskøjterne frem i vores bevidsthed. Dog skal der her lyde en advarsel til producenterne. Vi skal ikke have el-rulleskøjter. Det er både virkelig farligt og virkelig dumt.

Skal du have dit eget trick løbehjul

Nu til det helt store spørgsmål, skal du have et trick løbehjul?

Hvis det står på værelset og samlet støv, er det ikke noget ved og ikke særlig cool.

Beslutter du dig for at købe et trick løbehjul, skal det bruges. Det kræver mod og vilje. De første mange gange, du forsøger på slide eller tricks på dine hop, vil det gå lidt galt.

Du skal dog ikke give op. Giver du efter for presset og skrammerne, kommer du aldrig til at blive vild på dit trick løbehjul.

Så bid det i dig. Tag hjem og plej dine skrammer og mød op dagen efter på skaterrampen.

Eller drop det en gang for alle. Og gå over til el-løbehjulet sammen med alle andre. Husk dog på, at det stadig ikke gør el-løbehjulet cool.