løbecykler
februar 18, 2021

Få gang i de små

By Leslie Beck

Motion er vigtigt. Det gælder for alle. Hvis du er i stand til at få noget motion, så bør du sørge for at få det hver dag. Du bør også sørge for, at dine børn får motion. De små skal også røre sig og bruge kroppen.

Nogle børn er så små endnu, så det sætter nogle begrænsninger på, hvad de kan gøre. Du kan ikke tage en cykeltur sammen med det lille barn, der ikke har lært at cykle endnu. Men du kan begynde meget før, hvis I har en puky løbecykel. Så kan du tage dine børn med ud på cykel- eller løbeturen, selvom de er ganske små endnu. En løbecykle kræver nemlig ikke helt så mange evner, som en almindelig cykel gør.

Puky løbecykel

Vælger du en puky løbecykel til dine børn, så vælger du kvalitet. Du forsyner også dine børn med en løbecykel, der ligner en rigtig cykel. Dine små børn kan altså få følelsen af at være store og at køre på cykel. Det kan give motivation til at komme ud, og det kan gøre, at de lidt tidligere bliver klar til at komme op på en pedalcykel.

Er du lidt bekymret for sikkerheden, skal du netop vælge en puky løbecykel. Puky har tænkt på sikkerheden og laver gennemtænkte, gennemsikrede løbecykler til dine børn. Oven i det har de tænkt på at designe cyklerne, så de bedre lærer børnene at cykle.

små børn

Dyrk motion sammen

Så snart dine børn er klar til at tage en tur på løbecyklen, kan I få motion. I kan endda få motion sammen. Du kan selv hoppe på cyklen, eller du kan hoppe i løbeskoene. Dine børn kan så tage løbecyklerne, og du kan tage med dem.

Det kan være hyggeligt at motionere sammen. Det har den positive effekt, at man slet ikke tænker over, at man får motion. I er jo bare ude på en fælles tur. Du øver bare balance og trafik med dine børn.

Når du tager dine børn med ud på en fælles tur, er det en win-win. I får alle motion, og det er grund nok. Men I får også samvær ud af det. Dine børn får også noget mere øvelse i at bruge løbecyklerne. Der er mange fordele.

Find balancen

Når man cykler, handler det meget om balance. Man skal kunne holde balancen for at kunne holde cyklen kørende. Det skal man også på en løbecykel. Det er lidt nemmere, fordi man hele tiden har begge ben ned ved jorden. De kan hele tiden tage fra og skubbe i den anden retning. Når dine børn oplever det, så får de øvelse i at mærke og styre balancen. De finder ud af, hvordan systemet fungerer. De mærker det på egen krop og bliver bedre til det.

Dine børn skal lære at holde balancen på cyklen. I skal også finde en balance i motionen. Det kan godt blive for meget. Så føles det som en pligt, og det bliver svært at finde motivationen. Det kan også blive for lidt. Så find den gode balance.