https://www.fashiondeluxe.dk/neo-noir/
september 2, 2021

Få liv i din garderobe med efterårskjoler

By Leslie Beck

Sommeren er en fantastisk tid på året, hvor du nemt kan have sommerkjole på hver dag. Hvis du elsker dine sommerkjoler og frygter efterårets kulde, så er det måske tid til at investere i efterårskjoler, som du kan bruge hen over vinterhalvåret. Her kan du læse mere om, hvilke kjoler du skal investere i dette efterår.

Invester i tidsløse designs

Det kan være fristende at følge trends, men det kan gøre dit klædeskab svært at navigere rundt i. Hvis du ikke investerer i ordenlige basisstykker, så kan det være svært at finde ud af, hvad du skal have på om morgenen. Derfor skal man også passe på med blindt at følge forskellige trends, men prøve at opbygge en personlig stil. Med en Neo Noir kjole, kan du få et tidsløst design, hvor der stadig er finurlige detaljer, som gør kjolen mere interessant. Udover den klassiske sorte kjole, så kan du også finde kjoler i både vilde farver og mere naturlige toner hos Neo Noir. Hvis du gerne vil gøre dit klædeskab ekstra nemt at indrette, kan du overveje at holde dig til enkelte farveskemaer. Det kan være naturlige farver som sort, hvid og beige, men du kan også sagtens holde dig til de farver, som du synes klæder dig bedst.

https://www.fashiondeluxe.dk/neo-noir/

Hold dig til silhuetter, som klæder dig

Ens kropstype spiller en rolle i, hvad der klæder en. Selvom det ikke er en regel, som du skal overholde, så kan det være en hjælp til at finde flatterende tøj. Hvis du køber tøj, som du ikke synes klæder dig helt, vil du have en tendens til at efterlade det i din garderobe. Det er ikke sikkert, at det er noget, som du gør bevidst, men du vælger automatisk det tøj, som du føler dig mest tilpas i. Det betyder, at hvis du køber meget tøj, som ikke nødvendigvis klæder dig i farve eller form, vil du have en stor del af din garderobe, som du ikke bruger. Ved at investere i blandt andet Slå-om-kjoler fra Neo Noir, vil du have nemt ved at tilpasse en kjole til din krop.

Lær at style kjoler til koldere vejr

Hvis du mest bruger dine sommerkjoler, når det er varmt, kan det være svært at regne ud, hvordan du kan bruge dem om efteråret, hvor temperaturen er lavere. Heldigvis er der mange forskellige måder, hvor du kan give dine kjoler mere varme. Det vigtigste er et par gode strømpebukser, som dækker dine ben. Du kan blandt andet kombinere tynde nylonstrømper med et par høje støvler. De høje støvler kan give en flot kontrast til den mere feminine kjole. Du kan sagtens bruge din kjole med en sweater udover. Hvis du gerne vil vise din kjole frem, kan du bruge en rullekrave under kjolen for ekstra varme. Der er mange måder at inkorporere din kjole i efterårsgarderoben, hvis du er god til at tænke kreativt. Det vigtigste er at opbygge dit outfit i lag, så du nemt kan tage tøj af eller på afhængigt af temperaturen.