januar 27, 2022

Find en lokal frisør i Hillerød

By Leslie Beck

Selvom det godt kan virke meget overfladisk, så betyder ens førstehåndsindtryk altså bare noget. Det kan have betydning for, hvordan du bliver behandlet, og hvordan mennesker kommer til at se på dig fremover. Derudover er samfundet nu en gang også skruet sådan sammen, at pæne mennesker bare har det nemmere. Pæne mennesker har det nemmere med at få fremdrift i deres karriere, de har nemmere med at finde partnere og meget mere. Det handler dog ikke nødvendigvis om dit udseende, men mere om hvordan du bærer dig selv. 

Håret er vigtigt

Din frisure og din hårpleje er vigtig for din udstråling. Hvis dit hår ser ufriseret ud eller fedtet, har det betydning for, hvad folk tænker om dig. Der findes dog rigtig mange forskellige typer hår, og derfor er det bedste du kan gøre, at kontakte din frisør. Tjek f.eks. en frisør i Hillerød på salonrosted.dk, hvis du skal bruge en frisør i Hillerød. 

Din tøjstil

Tøj og stil er også meget vigtigt for andres opfattelse af dig. En mand klædt i jakkesæt, slips og laksko vil sende andre signaler end en i hoodie og jeans. Begge tøjstile kan være lige fine, det handler bare om, hvilke signaler du vil sende. Derfor er det vigtigt først at gøre op med dig selv, hvad du vil sige med dit tøj. Derefter kan du så gå i gang med at finde ud af, hvilket tøj, der sender de signaler, du gerne vil sende. Derudover er det også godt at tænke på farver. F.eks. vil en mand som udgangspunkt finde en kvinde klædt i rød mere sexet end i en hvilken som helst anden farve, fordi hjernen opfatter farver forskelligt. 

Hudpleje

Din hud har faktisk rigtig stor betydning for, hvad andre tænker om dig. Helt genetisk handler det om kroppen, der vil vælge den sundeste partner. Hudpleje handler dog ikke altid om, hvad du spiser, og hvor sund du er. Derfor kan man sagtens være uheldig at være plaget af uren hud. Det kan både ødelægge huden og ens eget selvværd. Derfor er det dog vigtigt at hjælpe huden så meget som muligt. Hvis du har mange eller store problemer, så opsøg en læge. Hvis du ikke er plaget af meget uren hud, kan du gå til en dermatolog, eller kosmetolog, der kan hjælpe med at pleje din hud. 

Træning og kost

Det er også vigtigt at holde sig sund. Man behøver hverken have en bestemt kropstype eller fedtprocent, men sundhed betyder noget for, hvordan andre mennesker ser dig. Vigtigere endnu, så har det betydning for, hvordan du ser dig selv. Hvis du ikke er tilfreds med din krop eller din kost, så vil det kunne ses på din udstråling. Der ligger nemlig rigtig meget udstråling i selvsikkerhed, og at du har det godt i din egen krop. Derfor er det også lige så vigtigt, at du træner din hjerne til at føle sig tilpas med kroppen og udøve selvkærlighed.