myggenet til vinduer
marts 8, 2021

Hold myggene ude af dit hjem

By Leslie Beck

De kommer tilbage år efter år: de forbandede myg. En stor mængde myg kan let ødelægge en ellers dejlig lun sommeraften. Når temperaturen er høj og luften lummer, har de små insekter det med at finde ind i hjemmet, hvis man har vinduerne åbne. Er du en af de mange, der ikke kan fordrage myg, er det en god idé at læse med her. For hvorfor gør man egentlig ikke noget ved det? 

Forskellige typer myggenet til vinduer 

Måske ligger det bare ikke først for at tænke på myggenet til vinduer. Men i virkeligheden er det jo en helt oplagt løsning. Faktum er, at du sagtens kan købe et godt og billigt myggenet til vinduer, som lige med det samme er en holdbar løsning til myggeproblemet. 

Det er ikke bare et myggenet, men et insektnet, du anskaffer dig, og på den måde kan det også holde andre insekter som edderkopper ude, det siger sig selv. Derudover er der den enorme fordel, at det også stopper stort set alle pollen fra birk og græs. Er du allergiker, er nettet altså også en løsning på nogle af dine problemer på den front. 

Du kan få myggenet til vinduer og døre, og det kan være som en ekstra skydedør, et rullegardin eller en anden løsning. 

Kort sagt er dette her en ekstremt oplagt løsning på myggeproblemet, som du bør onde dig selv, hvis du plejer at blive generet af myg. Det giver dig muligheden for at lade vinduet stå på klem uden at bekymre dig om, at myggene kommer ind.  

Få gjort noget ved de små gener 

Myg er bare ét eksempel på den tendens, der er til at lade de små gener blive ved med at genere os. Måske er det fordi, vi tænker, at vi godt kan overleve på trods af myggene. Men når vi lever i den tid, vi lever i, er der da ingen grund til at gå rundt og leve på trods af fjollede små gener.  

En stor del af de små ting, der generer dig i hverdagen, kan måske vise sig at være noget, du ville kunne forebygge på under en dags arbejde. Tænk på et lille problem ligesom myggene, og gå på jagt efter en smart oplagt løsning. Ofte vil du kunne finde løsningen på nettet. 

Går du rundt og løser sådanne små irritationer for dig selv, vil du sikkert hurtigt begynde at mærke, at dit liv forbedrer sig. Mange bække små gør en stor å, som man siger. Og samtidig er selve fornemmelsen af forbedring i sig selv behagelig. Man føler sig produktiv, magtfuld og i stand til at gøre noget ved tingene. Det er en fornemmelse, der også kan sprede sig ud til resten af livet og hverdagen. 

Myggenet til vinduer er som sagt et eksempel på disse tiltag, som kan gøre din hverdag bedre trin for trin. Det er en forbedring, som det næsten ikke giver mening ikke at foretage. Hold myggene ude den næste sæson, og slip for en masse stik.