follow me lampe
november 15, 2020

Lys din have op med en ikonisk lampe

By Leslie Beck

Vi har mange mørke måneder her i landet. Det er ikke hele året rundt, du kan tilbringe dine aftener i haven. Hvis du altså ikke har en havelampe, der kan lyse lidt for dig. 

Med en havelampe eller flere i din have kan du tilbringe mere tid derude. Der kan blive lyst op for dig, så du kan se, hvor du går. Du kan få lidt lys på dine blomster og planter, så du kan sidde og nyde dem. 

Der er mange havelamper at vælge imellem, men du vil foretage et godt valg med den ikoniske Follow Me lampe

Follow Me lampen 

Vil du have lys med dig i haven, så kan du få dig en Follow Me lampe. Den er let og praktisk, så du kan tage den med rundt, når du flytter dig. Lampen er trådløs og nem at transportere, så du kan altid have den med dig rundt. Også når du går helt ned i bunden af din have. 

Udover den praktiske tanke i den smukke, ikoniske Follow Me lampe har den et smukt design. Det er en helt unik lampe, der vil forskønne din have og forenkle dit liv. 

Det smukke design og de smarte funktioner gør Follow Me lampen ikonisk. Det er en tidløs lampe, der ikke bare er smuk at se på, men også er yderst praktisk. 

Fra høns til ikonisk lampe 

Den ikoniske Follow Me lampe er designet af Inma Bermúdez og produceret af Marset. Designeren fik idéen til lampen, da hun selv tilbragte tid i sin egen have. På hendes landsted havde hun høns. Når hun betragtede dem, fandt hun ud af, at de godt kunne lide at sove oppe i træerne. Det satte nogle tanker i gang hos hende. Hun overvejede, at det kunne være smart, hvis de kunne tage en lampe med sig derop. En transportabel lampe. Og da fik hun idéen til den smarte Follow Me lampe, der kan transporteres rundt, hvor end man går. 

Producenten bag Follow Me lampe er verdensberømt. Lampeproducenten Marset startede med at støbe metaller. I dag producerer de ikoniske lamper og vinder flotte priser. 

Funktionel 

Der er virkelig tænkt funktionalitet og teknologi ind i Follow Me lampe. Den er designet, så den er nem at tage med sig. Du kan have den med rundt i haven, men du kan også tage den med dig andre steder hen. 

Udover dens lethed og håndtaget, der gør den nem at transportere, har lampen nogle smarte funktioner. Det er en LED lampe, der gør det muligt at have lysdæmperfunktioner. Du kan vælge imellem flere lysstyrker. Så den kan både give hyggebelysning og en kraftigere belysning, der kan hjælpe dig til at se noget. 

Lampen oplades via et USB-kabel, og derfor har den ingen ledning. Den skal ikke stå fast et bestemt sted, men kan tages med rundt. Hvor længe du kan gå rundt og lyse med lampen, afhænger af hvilken lysstyrke du sætter den på. Den kan lyse et sted mellem 5 og 20 timer på en opladning. Så du kan tilbringe hele aftenen udenfor, hvis det er det, du vil.