hår
marts 5, 2021

Miljøvenlig skønhed med Caudalie

By Leslie Beck

Når du produktudvælger i forbindelse med din personlige pleje, er der god grund til at vælge noget, der er ordentligt. Køber du for eksempel en billig hårshampoo, vil den ofte efterlade dig med statisk hår. Du vil dertil opleve, at dit hår efter vask hurtigere bliver fedtet og beskidt, end hvis du havde brugt en shampoo i god kvalitet. Søger du at udvide din horisont? Så kan du med fordel tjekke produkterne fra Caudalie.

Caudalie for større velvære

Caudalie er en fransk producent af plejeprodukter. Koncernen blev grundlagt i 1995, og siden da har den henrykket kvalitetsbevidste forbrugere verden over. Caudalie kendes særligt for deres såkaldte vinoterapi. Vinoterapien dækker over, at de anvendte produkter baseres på de ekstrakter, som kan udtrækkes fra druer og druevin. Ud over salget at hudpleje, har Caudalie i dag en lang række spaer, som alle tager udgangspunkt i vinoterapien.

Naturlige ingredienser

Caudalie producerer blandt andet hår- og hudplejeprodukter. Du kan også finde makeup og dufte fra Caudalie, og fælles for alle produkterne er, at de er fremstillet af naturlige og miljøvenlige ingredienser. Produkternes patenterede vin-ekstrakter kommer fra franske vinmarker som Bordeaux, Burgund og Champagne. Caudalies mange, lækre ingredienser omfatter blandt andet økologisk vindruevand, botaniske olier og planteekstrakter, heriblandt fairtrade argan, borage, moskus-rose, hibiscus, salvie, kamille, verbena, rosmarin og. Produkternes æteriske olier er hentet fra citron, gulerødder, lavendel, neroli, palmarosa, pebermynte, petitgrain, rose og sandeltræ.

Caudalies serier er altid fremstillet uden brug af materialer udvundet fra dyr. De er også fri for både mineralske olier, parabener, phenoxyathanol og sodium laureth sulfate. Dertil bruger Caudalie kun en minimal mængde konserveringsmidler og andre kunstige ingredienser. Caudalies produkter er alle mærket Ecocert. Derfor kan du være sikker på, at du handler miljøvenligt, når du handler Caudalie.

flot hår

Genanvendte materialer

Caudalie har fra begyndelsen hengivet sig til personlige plejeprodukter, der både er gode for dig og for naturen. Al Caudalies emballage er lavet af 100% genbrugspapir, og så vidt som muligt benytter Caudalie desuden kun plantebaseret plastik og genanvendt plast. Caudalie udmærker sig overordnet set ved et minimalt forbrug af råvarer. Det betyder at det er klimavenlige produkter, så man kan bruge dem med god samvittighed.

Lidt om at pleje sig selv

For nogle mennesker betyder personlig pleje ikke det store. Og dét er der som sådan ikke noget galt med. Folk lever forskelligt og har forskellige behov. Der skal være plads til os alle sammen. Dog er det en skam, at forfængelighed i mange sammenhænge er så negativt ladet et ord. Du behøver langt fra at være overfladisk for at være forfængelig. Og hvis du har lagt mærke til, at dit humør ofte er højest på de dage, hvor du har gjort noget ud af dig selv, er du ikke alene. Blød hud og et smukt lag neglelak kan måske ikke redde de rigtig rådne dage. Men hvis du i forvejen er nedtrykt, hjælper det bestemt ikke på situationen, at du samtidig forsømmer din personlige pleje. Personlig pleje vidner om selvværd. Og med produkter fra Caudalie kan du pleje dig selv på både kvalitetsbevidst og miljøvenlig vis.