januar 13, 2022

Ta’ på camping ved Silkeborg

By Leslie Beck

At tage på campingferie er forbundet med meget nærvær, oplevelser, afslapning og tid med familien. Et oplagt og ideelt valg til både børnefamilien eller til seniorparret, der ønsker at trække stikket fra hverdagen. Der findes mange dejlige muligheder for camping i området omkring Silkeborg. Find en campingplads ved Silkeborg – det fortryder du ikke!

Hvorfor vælge en campingplads ved Silkeborg?

Der er mange gode grunde til at vælge en campingferie i eller omkring området ved Silkeborg. Byen er kendt for blandt sin hygge og charme, og der er et stort udvalg af både restauranter, cafeer samt indkøbs- og shopping muligheder. Byen indeholder desuden mange attraktive og kulturelle tilbud, som I kan gå på opdagelse i. 

Desuden befinder Himmelbjerget sig ikke langt derfra. Den smukke natur omkring Himmelbjerget samt oplevelsen og udsigten er afgjort et dagsudflugt værd. Desuden er området omkring bjerget – eller bakken – hyggeligt indrettet. Her er både butikker med mad, souvenirs og isboder. Derudover er oplevelsen tiltænkt at inkludere familiens yngste. Der er nemlig et stort og rigt udvalg af forskellige legefaciliteter, der kan få ethvert barnehjerte til at juble!

Derudover er naturen og landskabet omkring Ry – et stenkast fra Silkeborg – utrolig smuk. Befinder I jer i området, bør I besøge Ry og nyde det skønne landskab. 

Området omkring Silkeborg har dermed hele pakken – og der findes aktiviteter for enhver smag, så det er helt optimalt at vælge en campingplads ved Silkeborg.

Hold ferie i campingvognen, teltet eller hytten – besøg Bryrup Camping

Hvis ikke du kender Bryrup Camping bør du læse med her. Her finder du den hyggeligste campingplads ved Silkeborg, der for alvor har familielivet og børnene for øje. Er du hverken til telt eller campingvogn kan du tilmed også leje fine hytter, som du kan holde ferie i. 

Hos Bryrup Camping får I rig mulighed for at holde ferien i smukke og naturskønne omgivelser tæt på vand. Her får I tid og plads til ro, fordybelse og et tiltrængt og velfortjent afbræk fra hverdagen. Rammerne for ferien er helt perfekte, og der findes mange skønne muligheder for aktiviteter både i og udenfor campingpladsen.

Vælg en campingplads ved Silkeborg – det er der kun gode grunde til!

Vælg mellem forskellige typer af hytter

Selvom du normalvis ikke er camping-typen, kan du sagtens gøre campingferien mere luksuriøs og knap så primitiv. Der findes nemlig forskellige hytter på campingpladsen. Du kan godt glemme tanken om, at campingferie altid inkluderer luftmadrasser og delevenlige toiletter. 

Du kan derfor prøve kræfter med campingferien uden at sove hverken i telt eller campingvogn, hvis du er mere tryg ved denne komfortable løsning. En god, nem og ganske ufarlig måde at prøve ferieformatet af på. De fleste der kaster sig ud i campinglivet, ender med at blive meget glade for det – og ønsker slet ikke at holde ferie på anden vis fremover. 

Dette er også et godt alternativ til dig, der hverken har telt eller campingvogn. Det er din mulighed for at opleve campingferien på egen krop.

Campingpladsen tilbyder desuden flere sjove og børnevenlige aktiviteter; der er eksempelvis mulighed for leje af kanoer, og der er tilmed også swimmingpools.