fede møbler
februar 26, 2021

Unikke møbler som du bare må eje

By Leslie Beck

Der findes mange fede møbler, men nogle gange er der bare et møbel, som skiller sig ud af mængden. Er du på udkig efter et fedt møbel, som samtidig er unikt; så skal du læse med her. Vi vil komme nogle konkrete bud på nogle fede møbler, der vil blive lagt mærke til i dit hjem. Så har du også noget fedt, som du kan dele på Instagram.

Til dig som går op i indretning

Kan du godt lide at bruge tid på at indrette dit hjem, og bruger du flere timer på at finde hvert enkelt nye møbel, du skal have? Synes du også, at indretningen kan blive for kedelig? Så er vi sikre på, at møblerne i denne artikel er lige noget for dig.

Unikke sofaer

Sofaen har en stor indflydelse på, hvordan din dagligstue kommer til at se ud. Derfor er det vigtigt at finde en, som passer til den stil, du ønsker stuen skal signalere. Vi vil her komme med vores bud på nogle sofaer, som er helt unikke.

stue

Bloomingville Coil sofa

Bloomingville laver møbler i nordisk design, som samtidig er helt unikke. Det er denne sofa et glimrende eksempel på. Sofaen er lavet i brunt polyester, som har en lidt plysagtig finish, hvilket både giver den et smukt, anderledes udseende, og det gør samtidig, at den er vildt blød.

KARE Design sofa Look Royal Blå

KARE Design er tysk brand, som laver designermøbler i høj kvalitet. Sofaen her er lavet i blåt polyester, og den blå farve er i sig selv hel unik, og den vil give dit hjem en herskabelig stil. Det herskabelige look kommer også til udtryk gennem designet med knapper, og den minder på flere måder om en chesterfield sofa. Den ville du elske at have stående derhjemme, og dine følgere på Instagram ville misunde dig.

Skabe i smukke og anderledes designs

De fleste skabe kan hurtigt komme til at minde om hinanden, og derfor er det fedt, når man finder et skab, der bare kan noget helt andet end de fleste andre. Vi vil vise dig nogle skabe, som vi mener skiller sig ud af mængden og samtidig er utrolig smukke.

HÜBSCH sildebensskab

Er du helt vild med sildebensdesigns, uanset om det er møbler eller gulv? HÜBSCH har her lavet et skab, som er lavet af egetræsfinér med sildebensmønsteret. Skabet er helt unikt grundet mønstret, og det er helt sikkert et skab, som indretningsentusiasten bare må eje.

BODAHL Lucca vitrineskab

Lad os slå en ting fast; vitrineskabe er virkelig flotte, men nogle af dem kan også nemt komme til at ligne hinanden. Det er dog ikke tilfældet med dette vitrineskab fra BODAHL, som er lavet i massivt egetræ med en overfladebehandling, der giver skabet et råt look. Vitrineskabet er helt unikt, og designet vil du aldrig blive træt af.

Gå på jagt efter det unikke

Det var vores konkrete bud på nogle unikke møbler, som skiller sig ud af mængden. Du kan finde mange flere derude, men du bør helt sikkert overveje at kigge nærmere på ovenstående møbler. Skulle de stadig ikke falde i din smag, så er det bare med at gå på opdagelse efter fede møbler i unikke designs.