lindr fadølsanlæg
november 21, 2020

De kommende sammenkomster kommer til at foregå udendørs- Sådan gør I bedst

By Leslie Beck

Langt de fleste danskeres liv er nok blevet ændret på den ene eller anden måde i løbet af det sidste år grundet den nu verdensomspændende virus, COVID-19. Den har blandt andet betydet, at flere danskere er blevet fyret, virksomheder lukket, go at vi har tilbragt langt mere tid inden døre, alene med vores familier. Da virussen spredes særligt godt i lukkede lokaler uden ventilation, hvor viruspartiklerne kan få lov til at hænge i luften, har det også betydet, at familiesammenkomster eller fester af anden art heller ikke er mulige. I hvert fald ikke inden døre. Så længe regeringens retningslinjer for sammenkomster følges, kan man dog stadig godt mødes og have det lidt sjovt i en hård tid, så længe man bliver udenfor. 

Får man det bedste ud af det, kan det tilmed være, at man opnår en hel ny glæde ved havefester. Der er nemlig meget, der ikke er muligt, når man er indenfor. Selvom man har et telt til forsamlingen, hvilket er tilrådeligt, medmindre man har indgået en pagt med vejrguderne, er man for eksempel langt tættere på natur og vejr, hvis man holder sin sammenkomst udenfor. Man kan høre regnen tromme på teltdugen og se, hvornår vejret er ideelt til en gåtur, så man kan få noget af al den tunge mad til at lægge sig. Derudover er den udendørs sammenkomst selvfølgelig også det oplagte tidspunkt at tage et fadølsanlæg, såsom dette Lindr fadølsanlæg, i brug. 

Den oplagte anledning til et fadølsanlæg 

De fleste har nok drømt om at kunne fejre en fødselsdag eller lignende med et fadølsanlæg, men medmindre festen foregår i haven, ender det ofte med at være både en upraktisk og fedtet affære. Pris dig derfor lykkelig for, at du nu har den perfekte undskyldning for at invitere til havefest med fadølsanlæg.  

Men hvilket fadølsanlæg skal det i så fald være? Går man først på jagt efter den slags, vil man hurtigt opleve, at der er masser af valgmuligheder, og i sidste ende handler det mest om, hvor mange I bliver, og hvad du ønsker. Det Lindr fadølsanlæg, der linkes til ovenfor, er dog ikke et dårligt bud. Godt nok har den kun en enkelt taphane, hvilket bør være mere end nok til en havefest. Alligevel kan dette Lindr fadølsanlæg lever 30 liter øl i timen. Derudover har dit potentielle nye Lindr fadølsanlæg 7 forskellige kølingsniveauer, hvorfor det er enormt alsidigt. Det kan altså bruges til mange lejligheder, ligesom det selvfølgelig også kan bruges, hvis I bare føler jer i det festlige humør derhjemme. Et Lindr fadølsanlæg er det perfekte legetøj til den slags. 

Generelt er det bare nemmere at finde sit indre legebarn frem, hvis man holder sammenkomsten udendørs. Så kan I også hurtigt og nemt finde de traditionelle, danske havespil frem, hvis vejret er til det. De bliver i øvrigt kun sjovere, hvis fadølsanlægget har været i gang i et stykke tid.