selvlysendemaling
januar 14, 2021

Giv rummene i hjemmet nyt liv med denne specielle maling

By Leslie Beck

Synes du, at indretningen i nogle af rummene i dit hjem er blevet virkelig kedelig? Mange mennesker kan godt gå hen og blive trætte af indretningen i hjemmet, hvilket er rigtig ærgerligt. Man skal helst kunne mærke en følelse af hygge og glæde, når man kommer hjem, men når man ikke er særlig vild med indretningen, kan man komme i helt dårligt humør. Hvis du har det sådan, er det tid til en makeover af hjemmet! Nu skal du ikke blive bekymret for, om du nu skal til at lave en hel omvæltning af huset, for nogle gange kan selv de mindste ændringer gøre en hel masse!

Med selvlysende maling kan du skabe lige de motiver, du kunne tænke dig

Hvis du gerne vil give et rum i dit hjem et unikt og friskt pust, så bør du overveje at få fat i selvlysende maling. Med selvlysende maling kan du skabe alle mulige motiver, som du godt kunne tænke dig at have på væggene. Den grønne neon maling er vandbaseret, hvilket gør, at den er super nem at arbejde med, og for at opnå det bedste resultat, skal du helst påføre flere lag af malingen, så motivet står helt skarpt. For at opnå den bedst mulige effekt og holdbarhed af malingen, skal du vaske væggene, så malingen kan klæbe bedre fast og dermed beholde sit udseende i meget lang tid. Du kan læse mere om den selvlysende maling på denne side: https://www.maler-maling.dk/selvlysende-maling.

En idé til, hvad du kan male med malingen

Hvad kan man så male med denne maling, tænker du måske? Ja, det er egentlig bare op til dig, for du kan male lige, hvad du vil, så det er kun din fantasi, der sætter grænser! Du kunne for eksempel skrive smukke citater på væggene, som inspirerer og sender en følelse af kærlighed ud til dem, der læser dem. Det kunne for eksempel være en god idé at skrive smukke citater på væggene i soveværelset, så du hver nat, inden du lægger dig til at sove, kan blive helt glad og inspireret af at læse dem.

Perfekt at bruge på børne – og teenageværelset

Det kan også være en god idé at få fat i malingen til teenage – eller børneværelset. Mange børn er bange for mørket, og derfor kan motiver af bamser, hjerter, stjerner og hvad de ellers kan lide, måske hjælpe dem med lettere at kunne falde i søvn, fordi de føler, at de er i trygge rammer. På teenageværelset kan der også skabes fede motiver, som teenageren vil elske. På den måde kan man også gøre hjemmet lidt mere personligt.

Sæt dit helt eget personlige præg på hjemmet

Er du blevet interesseret i at få fat i den selvlysende maling? Som sagt behøver du ikke altid at gøre det helt store for at gøre din indretning mere spændende, og med denne maling kan du sætte dit helt eget og personlige præg på hjemmet. Hvis du godt kunne tænke dig at gøre din indretning mere unik og personlig, bør du helt klart overveje at få fat i malingen! På siden kan du blandt andet læse om, hvordan du påfører malingen korrekt, og du kan læse om flere forslag til, hvad du kan lave med malingen.