hvidguld vielsesringe
december 23, 2020

Sådan skaber I et traditions- og kærlighedsfuldt bryllup

By Leslie Beck

Det siges, at julen er hjerternes fest. Ligeså er foråret der, hvor kærligheden blomstrer. Der er derfor mange, som bliver gift i disse måneder. Uanset hvornår I skal giftes, er det en stor fejring af kærligheden – måske også derfor at man kalder det ´den store dag´. I kirken, på rådhuset, i haven eller på stranden er det her, I siger evigt ja til hinanden. Det er dog også lidt ligegyldigt, hvor I bliver gift, så længe I ønsker at dele resten af livet med jeres partner. Læs mere her om nogle af de vigtigste elementer i et traditionstro bryllup. 

Find et par flotte hvidguld vielsesringe og forevig jeres troskab til hinanden 

Noget af det vigtigste ved en bryllupsceremoni er vielsesringene. Det er dog ikke helt let at vælge de rette, da det er noget, man skal bære resten af livet. Vielsesringene er det daglige symbol på jeres kærlighed til hinanden. Skal den være med eller uden sten, og hvilken farve skal den være? Oftest finder man matchende vielsesringe. Ønsker bruden sten eller lignende på sin ring, kan man matche på farvevalget. Eksempelvis er hvidguld vielsesringe et stort hit grundet farvens alsidighed til både køn og alder. 

Hvidguld er en elegant og flot farve, der klæder de fleste mennesker. Dermed er chancerne for, at I begge bliver glade for ringene ret store. Find et stort udvalg af hvidguld vielsesringe på https://guldsmykket.dk/shop/hvidgulds-vielsesringe-478c1.html?CookieConsentChanged=1.  

Vielsesringene er både et fysisk og symbolsk tegn på kærligheden mellem to parter. For eksempel skal forlovelsesringen bæres, traditionen tro, på venstre hånd. Det skyldes en tættere placering på hjertet end den højre hånd. Man skulle dog tro, at den livslange vielsesring skulle side tættest på hjertet, men denne ring skal sidde på højre hånd. Traditionen skyldes, at man vedlægger et troskabsløfte til sin partner med højre hånd. Dermed bliver den evige ring et symbol på den troskab, man lovede på den store dag. 

Brudens symbolske påklædning 

Når ringene er på plads, kan I fokusere på ceremoniens og festens dekorationer samt jeres egne udklædninger. Er I meget traditionstro, er tøjet nemlig også en vigtig del af brylluppet.  

Ifølge ældre traditioner skal kvinden eksempelvis bære noget nyt, noget lånt, noget gammelt og noget blåt. Det kan være et blåt strømpebånd eller en brugt brudekjole. Det kan også være mormors fine smykker og et blåt sæt undertøj. Det behøves nemlig ikke være noget, som alle kan se. Dette danner en intimitet blandt det kommende brudepar, selvom der måske er mange med til selve vielsen.  

Hver ting skal repræsentere noget, bruden skal tage med ind i sit nye liv. Noget nyt symboliserer helt enkelt et nyt kapitel i brudens liv, hvorimod noget gammelt skal minde bruden om ikke at glemme hendes gamle liv. Det lånte skal vise brudens nye status i en svigerfamilie – derfor kan det også være en ide at låne noget fra gommens mor eller søster. Det blå skal symbolisere troskaben til sin kommende mand.  

Der findes mange flere traditioner, som kan følges, men disse er blot to af de allervigtigste for et godt og langt ægteskab – stort tillykke.