TryMedics
november 15, 2021

Lær mere om praktik i udlandet med TryMedics

By Leslie Beck

Overvejer du praktik i udlandet inden for den sundhedsmæssige branche? Så er det altid godt, hvis du kan finde et program at rejse med. Mange unge har allerede været ude og rejse med TryMedics og talt godt om programmet. Kunne du finde på at tage på praktik i udlandet med TryMedics? Så lær mere om i det i denne artikel. 

Oplev Uganda og Zanzibar på en særlig måde 

Med TryMedics kan du komme til nogle lande, der er meget anderledes end Danmark, og hvor der er nogle hårdere vilkår. Du kan f.eks. vælge, om du gerne vil til Uganda eller Zanzibar, og det er endda også muligt, at du besøger begge steder under dit ophold. Det kan være spændende at tage et sted hen, hvor kulturen er så anderledes, og hvor der er masser af folk, som kan bruge din hjælp. 

Bo med andre fra TryMedics 

Når du tager på praktik i udlandet med TryMedics, kommer du til at bo sammen med andre, der også er en del af programmet. Her kan du spare med folk, der står i samme situation som dig, og det kan endda være, at du vender tilbage til Danmark med nye venner. 

Bliv indlogeret i programmet fra TryMedics  

Det kan være en skræmmende tanke at skulle rejse til et land, man ikke kender og aldrig har været i før. Men du skal ikke være nervøs, for når du rejser med et bureau, så kommer der til at være styr på det hele. Du skal f.eks. ikke tænke på, hvordan du kommer frem og tilbage mellem hus og hospital, da der vil være en chauffør, der sørger for dette. 

Forbedr dine chancer for at komme ind på drømme studiet  

Drømmer du også om at komme ind på en uddannelse inden for sundhedsbranchen, men ved du allerede nu, at du ikke har gode nok karakterer til kvote 1? Så er det heldigt, at der også findes noget, der hedder kvote 2. Her vurderer man, om du alligevel bør få adgang til studiet, selvom du ikke har karaktererne til det. Der er nemlig meget andet, der kan hjælpe dig med at få adgang – f.eks. praktik i udlandet. 

Til dig, der allerede er studerende 

Men TryMedics er ikke udelukkende for folk, der gerne vil styrke deres kvote 2 ansøgning. Det kan også være for dig, der allerede er i gang med at studere. Det kan f.eks. være, at du studerer medicin. Det kan også være, at du er ved at læse til jordmor eller sygeplejerske. Så kan et praktikophold i udlandet med TryMedics være med til at gøre din uddannelse endnu federe, end den allerede er. 

En oplevelse for livet 

Du kan ikke regne med, at der vælter ind med fede oplevelser i livet, hvis du ikke selv gør noget for at fuldføre dem. Mange siger, at de har fået et helt nyt perspektiv på verden, efter de har været i de fattige lande og se, hvor godt vi egentlig har det her i Danmark.