metrofliser
december 23, 2020

Renovér hjemmet med metrofliser

By Leslie Beck

Synes du også at år 2020 har været et af de dårligere år? Det er du bestemt ikke ene om at synes. Vi trænger alle til lidt ekstra selvforkælelse til at komme godt gennem året. Derfor er der mange, som vælger at renovere hjemmet. Det er langt fra de fleste af os, som har råd til at renovere hele hjemmet på én gang. Derfor kan det være en god idé at tage ét rum ad gangen. På den måde kan pengepungen bedre overkomme en renovering samtidig med, at man bevarer overblikket, da det nemt kan mistes i renoveringsprocessen.

Renovér køkkenet

Mange er af den opfattelse at køkkenet er det vigtigste rum i hjemmet. Gennem de seneste år har køkkenet fået en helt ny status og bliver i højere grad brugt som et såkaldt ”samtale køkken”, som samler familien. Af samme grund er det et ideelt sted at starte renoveringen. Der findes mange forskellige prisklasser, når det kommer til renovering af et køkken. Hvis pengepungen er presset efter alle juleindkøbene, så er IKEA et oplagt sted at besøge. IKEA har altid været kendt for billige priser, som alle kan være med på og til en nogenlunde kvalitet.

Hvis du ønsker at investere i et lidt dyrere køkken, hvor kvaliteten er i top, findes der alt fra Svane Køkkenet til skræddersyede køkkener. Den klare fordel er selvfølgelig, at kvaliteten er en del bedre samtidig med at man kan få flere af sine individuelle ønsker opfyldt.

Renovér badeværelset

Udover at renovere køkkenet er hjemmets badeværelse også et ideelt rum at renovere. Det kan dog være dyrt at renovere badeværelset, særligt hvis man ønsker at rykke rundt på vandrør og så videre. Hvis man ønsker en mere overskuelig renovering, så kan metrofliser være svaret på dine bønner. Ved at dekorere badeværelset med metrofliser vil du kunne skabe et helt nyt udtryk på dit badeværelse. Metrofliser kommer i mange varianter, og hvis budgettet ikke tillader, at du får dekoreret hele badeværelset med nye fliser, så kan du nøjes med blot at dekorere brusekabinen, en enkelt væg eller noget helt tredje.

Renovér skuret

En overset ting at renovere er skuret, eller der hvor du opbevare alle de ting, som du ikke vil have inde i selve huset. Det kan endda være, at det ikke trænger til en renovering, men langt de fleste opbevaringsrum trænger som oftest til en god omgang organisering. En labelmaker og gode, gennemsigtige opbevaringskasser kommer man langt med. Selvom det er en træls proces at komme igennem, vil du helt sikkert takke dig selv. Det er samtidig en oplagt mulighed for dig at rydde ud i alle de ting, som du ikke får brugt. De fleste af os kan nikke genkendende til at vi har gemmer på ting, for tænk nu, hvis vi en dag fik brug for den pågældende ting. En god fingerregel er at skille sig af med de ting, som man ikke har brugt i omkring et år. Vær hård og skil dig af med de ting, som du ikke får brug og tak dig selv.