Dame med e cigaret
november 6, 2020

Sådan slipper du af med de traditionelle cigaretter

By Leslie Beck

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er mange af os, der drømmer om en sundere livsstil. Vi vil derfor gerne hoppe med på den bølge, der i dag strømmer ind over os, der har med regelmæssig motion og sund kost at gøre – og det er da også en fordel, da den afføder en sundere helbred, og det er noget, som det aldrig er for sent at komme i gang med at kæmpe for.

For nogle synes målet dog en smule sværere end for så mange andre.

Der er flere ting der holder os i usunde vaner i hverdagen
Det handler også om at slippe de usunde vaner, som vi hver især har os i hverdagen. Det kan være, at vi ikke sover nok, at vi er stressede, eller at vi ryger. Og det er alt sammen noget, der kan være med til at hindre os i at nå vores sunde mål.

Derfor kan det netop være nu, at du skal gøre en indsats for at kvitte smøgerne. Det er nemlig særdeles usundt at ryge, og du vil hurtigt efter mærke den forskel, som det gør på din krop, når du ikke længer inhalerer den skadelige nikotin.

Start dit røgfri liv med en Go Smoke e cigaret startpakke

Der er dog bare et problem. Det er svært at stoppe med at ryge. Det er en dårlig vane. Den kan dog afhjælpes med en Go Smoke e cigaret startpakke. Der indeholder alt, hvad du skal bruge for at komme i gang med at gøre brug af en elektronisk cigaret.

Her er der tale om en let overgang til det røgfri liv. Det betyder, at du kvitter de traditionelle cigaretter og alle de skadelige stoffer, grimme lugte og dyre køb, som der kommer med dem, og i stedet giver du dig til at bruge en e cigaret.

Slip for den grimme lugt og den dyre betaling

Med en e cigaret er der nemlig tale om vanddampe frem for røg. Og disse kommer fra de forskellige former for væsker, som du hælder på den. De kan have alverdens lækre smage og skønne dufte, og derfor sørger de for at den grimme røglugt fordufter.

Derudover skal du kun købe udstyret den ene gang, og så kan du bruge det igen og igen – derfor er det på sigt meget billigere for dig, når det bare er en ny væske, du skal købe i ny og næ.

Oplev friheden ved et røgfrit liv

Og så er det lettere at stoppe med at ryge. Du bibeholder nemlig vanen med at have noget i munden og mellem fingrene, og du inhalerer stadig. Men det er ikke længere de skadelige stoffer, og derfor vil du på sigt opleve, at du måske slet ikke har brug for at gøre det længere, hvorfor du også kan smide din e cigaret fra dig – og så er dit rygestop komplet.