tandlæge København
maj 13, 2021

Sådan vælger du den rigtige tandlæge

By Leslie Beck

Det er meget forskelligt, hvilke kriterier den enkelte vælger tandlæge ud fra. For nogle er prisen det vigtigste, mens andre går efter en tandlæge, som de føler sig tryg ved.  

Hvis du skal have ny tandlæge, så er det første du skal gøre, at finde ud af hvad der er vigtigst for netop dig. Derefter kan det være en god ide at gøre lidt research. Du kan spørge familier, venner og bekendte, men du kan også se på nettet. Husk at afgrænse dit geografiske område. Det nytter ikke noget at finde lige den tandlæge, der passer til dig i Horsens, hvis du bor i hovedstaden. Bor i du i København eller i nærheden, kan du f.eks. starte din online research her: www.plus1.dk 

Hvad skal du se efter, hvis tryghed er det vigtigste for dig? 

Lider du af tandlægeskræk, eller har du blot en snert, så kan det være helt essentielt for din oplevelse hos tandlægen, at du ved, hvad du går ind til, og at du føler dig i gode og kompetente hænder. Det er aldrig helt til at vide, før du har været der første gang, men der er et par ting, som du kan se efter på tandlægernes hjemmeside.  

For det første om tandlægen selv nævner deres forhold til tandlægeskræk, og hvordan de kommer den i møde. Herudover kan du se på deres anmeldelser på f.eks. Trustpilot. 

Der er rigtigt mange tandlæge København og omegn, og det er ikke dem alle, der tage lige meget hensyn til patientens tryghed og tandlægeskræk.  

Hvad skal du se efter, hvis prisen er vigtigst for dig? 

Det siger næsten sig selv, og langt de fleste tandlæge København og resten af landet, har deres prisliste på deres hjemmeside. Du skal dog stadig være opmærksom på præcis, hvad de enkelte ydelser indeholder.  Og at hvis en behandling går skævt kan det blive rigtigt dyrt på den lange bane. Så selvom du går efter den billigste pris, er det stadig en god ide at tjekke Trustpilot eller lignende.  

Skal du bruge en ny tandlæge i København?    

København er en stor by, med mange indbyggere og dermed også mange tandlæger. Der er rig mulighed for at vælge og vrage. Men det kan også gøre søgningen efter den helt rigtige tandlæge lidt uoverskuelig. Det vigtigste er at gøre dig klart, hvad det vigtigste er for dig, besøge de aktuelle tandlæge Københavns hjemmeside, og så er kan du jo ombestemme dig, hvis ikke du er tilfreds med din tandlægeoplevelse.        

Tandlæger i kæder    

Der kan være mange fordele ved at vælge en tandlæge i en kæde. For det første tyder det på, at de har et koncept mange andre patienter har været tilfredse med. For det andet kan det være at deres størrelse giver dem stordriftsfordele, som i sidste ende smitter af på prisen på din behandling. Og så er det også praktisk, hvis kæden dækker et større geografisk område. Så kan du både gå til tandlægen tæt på hjem og arbejde.