Kaffekrus
marts 12, 2021

Brug krus til branding

By Leslie Beck

Krus er en af de reklamegaver, som har en høj reklameværdi. Krus kan nemlig genbruges i flere år, hvilket også betyder, at dit logo og firmanavn, vil blive vist, hver gang kruset tages i brug. Det kan derfor være en god investering i ens synlighed, når man investerer i krus med logo.

Professionelt og simpelt

Ved kunde møder er det oftest de små elementer og detaljer, der gør det største indtryk. De fleste virksomheder byder deres kunder eller besøgende på en kop kaffe eller te. Samtidigt med en god kop kaffe, kan du med fordel forærer et ekstra kaffekrus med tryk væk til dem. Gaver falder som regel altid i god jord hos de fleste, hvorfor det kan være vejen til at gøre et ekstra godt indtryk. Du kan med fordel også forære dine flotte krus med logo væk til messer, konferencer, møder eller andre arrangementer, hvorefter dine potentielle kunder vil huske dig hver gang, de får en kop kaffe derhjemme. Det kan derfor blive en reklamegave, der både vinder den enkelte kunde, men også giver anledning til at skabe reklame hjemme i privaten for deres venner og familie.

Skab dermed opmærksomhed, synlighed og reklame hjemme hos dine kunder med et krus med logo på. Da krusene muligvis bliver brugt hver dag eller hyppigt om ugen, er det en reklamesøjle, hvor firmaets logo tydeligt er repræsenteret.

Udover normale krus med tryk, kan det også være en ide at overveje termokrus med logo eller kaffekrus med logo. For travle mennesker, som mange af os er, er det ideelt, at vi kan få lov til at have vores kaffe eller te med på vejen, uden at man er nødt til at købe det i dyre domme på en tankstation eller bager rundt omkring. Hos TopSupplies finder du et hav af forskellige farver, størrelser og designs, så der vil altid være noget for enhver smag. Disse krus med logo kan være ideelle for en kørende sælger, eller dig som er på farten i en længere periode, som ikke kan undvære sin kaffe. Termokrus kan netop holde på varmen en længere periode, hvor det er vigtigt at finde den model, der passer bedst i form af dit behov og markedsføring.

Disse krus med tryk er nemme at håndtere i bilen, i offentlig transport og på cykel, hvorfor det giver en god oplevelse med videre for kunden efter deres besøg hos jer. Det kan derfor være at investere i krus med logo for kunden at bruge fremadrettet, hvilket også giver din virksomhed en utrolig effektiv reklameværdi.

Krus findes i mange varianter, og hos firmaet TopSupplies finder du et spændende og kreativt udvalg af forskellige krus med tryk. Der kan vælges forskellige farvekombinationer og størrelser, hvor der er rigelig mulighed for at sætte dit personlige præg på. Kaffekrus med tryk fås både i porcelæn, keramik, glas og i metal, så der noget til enhver smag og formål. Krus i metal givet fx et ’vintage-look’ hvorfor det giver noget kant og opmærksomhed for dit budskab.