juni 2, 2022

Gør den travle frokostpause til en god oplevelse

By Leslie Beck

For mange er frokostpausen noget, som der ses frem til i løbet af arbejdsdagen. Her er der nemlig tale om den tiltrængte pause og dermed det pusterum, der sørger for, at man får tanket godt op på mad og drikke, således man har energi til at fortsætte sit effektive arbejde efterfølgende.

Mange steder kan frokostpausen dog også blive både en smule kaotisk og kedeligt. Kaotisk fordi der kan være mange, der skal til det samme sted som for eksempel i kantinen og kedelig, hvis man selv skal stå for sin trivielle madpakke.

Når tiden er knap, men frokosten er vigtig for arbejdsmiljøet

Er det alt sammen noget, som du kan ikke genkendende til, og vil du gerne sørge for, at frokostpausen bliver til en god oplevelse på din arbejdsplads? Så bør du tage et kig på de muligheder, der byder sig for en formidabel online betalingsløsning til kantinen på stedet.

Mange vælger kantinen, fordi de ikke selv får smurt en kedelig madpakke hjemmefra, og derfor er der her tale om det gode alternativ til et godt, sundt og nærende måltid mad, der også er varierende fra dag til dag. 

Men ofte er der mange med samme tanke, og derfor kan tiden være knap, før pausen er ovre.

Derfor er det en fordel med en nem og kontantfri løsning

Heldigvis er det noget, du kan lave om på med en kantinekort – nem og kontantfri løsning kan nemlig være svaret på dine problemer. Med et kantinekort er det muligt at komme meget hurtigere gennem den lange madkø. Der er nemlig ingen grund til, at der skal findes kontakter eller dankort frem – alt klares både hurtigt og let med et kantinekort.

Her er hver bruger oprettet med en egen profil, og derfor foregår betalingen over kortet på samme måde, som hvis der var tale om et reelt dankort. Ekspeditionen går derfor hurtigt, og det betyder, at alle medarbejdere kan nå tilbage med deres mad, som de kan nyde, mens de får nogle gode snakke med deres kollegaer.

Slip for de mange bakterier der kan være forbundet med betaling

Derudover sikrer et kantinekort en langt mere hygiejnisk tilgang til det at spise i en kantine. Det gælder især kontakter, her er der tale om noget, der har været gennem mange hænder, og derfor er både mønter og sedler ofte fyldte med en lang række forskellige bakterier, som der ikke bør komme i nærheden af maden. Et kantinekort kan derfor være til fordel for både ansatte og brugere af kantinen.

Sørg for at alle ressourcer bliver brugt mest fornuftigt

Og så skal vi ikke huske, at alt også bliver lettere og mere håndgribeligt for de travle kantinefolk. I stedet for at skulle skynde sig for at nå gennem de mange forskellige betalinger, kan der være fokus på den gode kundeservice samt genopfyldning af mad.

Selve betalingen er nemlig taget ud af ligningen og foregår nu automatisk, hvorfor alle ressourcer kan bruges på en langt mere effektiv måde.